TEL +355 68 2063022 OSE REZERVO ONLINE REZERVO

Conferences & Business Meetings

Vila Belvedere eshte e njohur per mbarevajtjen e aktiviteteve te biznesit ne Shqiperi dhe ne rajon.

Klientet tane kryesor SOROS, UNDP, OSBE, USAID, KSCF, SAVE THE CILDREN, FLAG…, e shume te tjere, kane kaluar ekperienca te paharruara ne takimet e tyre te punes ketu ne Vila Belvedere.

Disponojme tre salla konferencash me kapacitet deri ne 150 persona dhe nje dhome pune. Qe aktiviteti juaj te jete i sukseshem ne ju ofrojme te gjitha paisjet teknike per te cilat keni nevoje:

  • Projektor
  • Tabele projektimi
  • Tabele per flipcharte
  • Sistem fonie
  • TV, Video DVD

Ju mund te lidheni me videokonference me parteneret tuaj kudo qe te jene, nepermjet sherbimit tone te internetit pa kabell.

Sherbime sekretarie per te cilat mund te keni nevoje:

  • Kompjuter me lidhje interneti
  • Printer
  • Fotokopje
  • Telefon/Fax